Преди по-малко от месец прекрасната Ивет Лалова-Колио разкри, че ѝ предстои

...
Преди по-малко от месец прекрасната Ивет Лалова-Колио разкри, че ѝ предстои
Коментари Харесай

Момче или момиче? Ивет Лалова разкри пола на бебето си по очарователен начин

Преди по-малко от месец прекрасната Ивет Лалова-Колио разкри, че ѝ следва най-голямото благополучие – да стане майка за пръв път. 

На 17 декември Ивет написа покъртителен пост в своя профил в Instagram:

" От всички благословии, които в миналото сме получавали, тази без подозрение е най-ценната ♥️ Baby Collio идва напролет на 2024 година "  

Малко преди Нова година бъдещата майка показа в студиото на Новините на NOVA, че какъвто и да е полът на бебето, и тя, и мъжът ѝ го чакат с доста неспокойствие и се надяват само да е крепко. Тогава тя издаде още, че детето най-вероятно ще бъде зодия Телец, като самата нея. 

 Ивет Лалова фрагменти NOVA

" Благодарение на тази вест, 2023 беше една прелестна и щастлива за мен година ", показа Ивет.

Вчера шампионката по лека атлетика показа и красиво видео, в което разкри пола на бебето си по един от най-предпочитаните през последните години способи.

На фрагментите виждаме бяла торта, на която написа " април, 2024 " – месеца, в който се чака да роди. Ивет деликатно разрязва тортата, която отвърте е синя и от това излиза наяве, че бебето, което чака, е момченце. 
                             

Ивет и нейният съпруг Симоне Колио са разбрали , че чакат бебе, на Олимпийския стадион по лека атлетика в Будапеща. 

Преди 6 дни Симоне имаше рожден ден, а Ивет го поздрави в обществените мрежи, като разгласява фотоси от отмора на двойката в Милано. 
                             

Като същински спринтьор и отличен състезател, Ивет не счита да стопира да работи и ще остане дейна по време на бременността си. В самото начало тя е била извънредно деликатна, а в този момент към този момент прави доста леки тренировки, съгласувани с лекарите, които наблюдават бременността ѝ.

" Така се усещам здрава и се усещам себе си ", признава Ивет, която не крие, че ѝ липсват страстта и адреналинът от спорта.

Миналия месец тя показа още, че е  в действителност щастлива, че ще става майка и това е било нейна фантазия, макар че спортът и кариерата са били неин приоритет през годините до момента.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР